Majkl Đekson prešao u islam – više nema šta da doda

Pop kralj Majkl Džekson prešao je u islam i promenio je ime u Mikael, prenosi Dejli mejl.

Pedesetogodišnji američki pevač, koji je ranije bio fotografisan kako nosi tradicionalni arapski ženski veo, navodno je postao musliman na ceremoniji u kući prijatelja u Los Anđelesu.

Pevač, koji je bio vaspitavan kao Jehovin svedok, rekao je da je seo na pod, stavio malu kapu dok je imam vršio obred u domu njegovog prijatelja Stiva Porkara, koji je komponovao muziku za album Triler.

On je rekao da su ga na ovaj korak ohrabrili kanadski tekstopisac Dejvid Vornsbi i producent Filip Bubal koji su mu se našli kada “mu nije išlo najbolje”.

Izvor je za britanski tabloid San rekao da su njih dvojica sa Majklom razgovarali o veri i da misle da su postali bolji ljudi nakon što su prešli u islam, nakon čega je Majkl počeo da razmišlja o toj ideji. Majklov brat Džermejn ranije je izjavio da Džekson razmišlja o prelasku u islam.

U međuvremenu, Džekson treba lično da dostavi dokaze na sudu u Londonu kako bi se odbranio od optužbi da poseduje 4,7 miliona funti arapskog šeika.

Facebook comments:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × five =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>